Internet · Mobile · Operateri

Vip korisnicima donosi portal “Svet sporta”

Svi Vipovi korisnici, ljubitelji sporta, od danas su pozvani da posete portal “Svet sporta”, novu, sveobuhvatnu, sportsku kategoriju u okviru Vipovog WAP portala. Tokom promotivnog perioda, do 30. septembra, Vipovi korisnici će potpuno besplatno koristiti sve usluge na portalu “Svet sporta”.

Pokazajući značajno interesovanje za sport, Vip je proširio svoj portal uključivši novu kategoriju pod nazivom “Svet sporta”. U ovoj kategoriji korisnici dobijaju brojne informacije i usluge koji se odnose na njihov omiljeni sport.
Odbojka, fudbal, košarka, tenis, formula 1tm i mnogi drugi sportovi u  potpunosti su obuhvaćeni portalom. Na portalu se mogu naći informacije poput sportskih vesti i intervjua sa sportskim zvezdama, rang liste i rezultati, kao i velika galerija fotografija. Portalom su pokriveni domaći i međunarodni sportski događaji.

Servis “Sport uživo” je jedinstven. U okviru ove usluge korisnici, gde god da se nalaze, dobijaju trenutne rezultate sportova za koje su posebno zainteresovani. Zahvaljujući ovoj usluzi nikada neće propustiti novi gol ili osvojen poen.
“Super Tips” servis ljubiteljima fudbala daje SMS tipove o rezultatima predstojećih utakmica.

Svi Vip korisnici, čiji telefoni imaju WAP, mogu lako da pristupe  Mobilnom portalu i novoj kategoriji “Svet sporta” na adresi http://mobile.vipmobile.rs. Pristup se naplaćuje u skladu sa tarifom za koju se korisnik opredelio.

Leave a Reply