Mobile · Operateri

Vip mobile generalni sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije

Baš kao što su odbojkaši “smečovali” ekipu Španije u finalu turnira u Izmiru i plasirali se na Olimpijske igre u Pekingu, jednako odlučno je i kompanija Vip mobile najavila ugovor o generalnom sponzorstvu sa Odbojkaškim savezom Srbije. Na današnjoj konferenciji za novinare, Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile i Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, potpisali su ekskluzivni ugovor o generalnom sponzorstvu Saveza i svih nacionalnih odbojkaških selekcija.

Tako će naredne tri godine Vip mobile ulagati u trofejni sport koji će nam u budućnosti pružiti mnogo uzbuđenja i vrhunske rezultate. Saradnja Vip mobile sa odbojkašima podstaknuta je time što su njihovi servisi direktni, oni odlučno ulaze u svaki meč, smeli su, puni energije i entuzijazma što je u skladu sa onim što Vip brend predstavlja u Srbiji.

“Upravo su velika inspiracija, želja za uspehom, timski i takmičarski duh naših odbojkaša vrednosti koje su podstakle Vip da ih podrži i omogući im postizanje najboljih rezultata. Želimo da budemo pravi partner i da zajedno sa Savezom dalje razvijamo odbojku. Biće još puno aktivnosti, danas je samo početak.”, rekao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile.

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije izrazio je zadovoljstvo započetom saradnjom s uspešnom kompanijom kao što je Vip mobile: “Odbojka je Srbiji proteklih godina podarila mnogo lepih trenutaka i vrhunskih rezultata i siguran sam da će saradnja sa kompanijom Vip mobile našim odbojkašima omogućiti da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svetske odbojke. Odbojkaškom savezu Srbije, kao i svim selekcijama, potreban je jak sponzor koji će nas pratiti u kontinuitetu. Kompanija Vip mobile prepoznala je pravu vrednost srpske odbojke i uveren sam da će saradnja biti duga i uspešna “, istakao je Boričić.

Leave a Reply