Mobile · Operateri

VIP Mobile pomaže dizajnerima

Zahvaljući podršci Vipa, u sklopu Berlin Fashion Week-a održanog prošlog vikenda, naša uspešna modna dizajnerka, stilistkinja, pozorišna i filmska kostimografkinja Slavna Martinović, prikazala je svoju kolekciju za sezonu proleće – leto 2009. godine pod nazivom “Brave new luxury”.

Vip mobile i Slavna Martinović započeli su saradnju krajem novembra prošle godine izložbom unikatnih kostima „Diva“ u galeriji „Ozon”, kreiranih za našu muzičku divu Aleksandru Kovač. Saradnja je nastavljena modnom revijom pod nazivom “Vintidž melanholija”, takođe u galeriji „Ozon”, i upravo održanom modnom revijom u Berlinu.

„Prateći rad Slavne Martinović shvatili smo da u potpunosti odgovara našem brendu, po tome što je smela, ali različita, i istovremeno zabavna, energična i iskrena. Njena ličnost je jedinstvena. Svojim radom uspela je da se pozicionira kao veoma uspešna modna dizajnerka, u krugovima koji i jesu ciljna grupa kompanije Vip mobile”, objasnio je razloge za saradnju g. Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

“Brave new luxury” ima za cilj da povrati glamur, ali u službi potreba žena današnjice, onih koje žele nešto više od pret-a-porte odeće. Kolekcija inspirisana secesijom i dalekim istokom sadrži u sebi ručno rađenu čipku, kao i ručno finiširane tašne, nakit i sandale od zmijske kože sa visokom potpeticom. Rađena je u crnoj saten svili, koži i muslinu i sastoji se od 24 modela.

Reviju je otvorila  haljina rađena od 12 metara najfinije svile, koju je upotpunila Vip tašna specijalno kreirana za ovu reviju. Posebnu pažnju privukla je veoma osobena linija pratećih detalja, čija se bogata raznolikost odlično kombinuje sa casual odećom.

Slavna Martinović predstavila je visoku modu bez kompromisa sa prolaznim trendovima – atraktivne, neprolazne kreacije sa dodirom skupocenog vintidža. Hrabro, novo i luksuzno!

Leave a Reply