Mobile · Operateri

Vip mobile za 1 dinar nudi razgovore, SMS, i MMS

Vip je juče obradovao svoje pripejd korisnike novom promocijom: pozivi za samo 1 dinar po minutu (bez PDV) nakon prvog minuta razgovora, kao i SMS i MMS poruke za samo 1 dinar (bez PDV). To je idealna ponuda za sve one koji žele da komuniciraju više po veoma povoljnim cenama.

U okviru promocije korisnicima su na raspolaganju 1000 jeftinih minuta i 1000 SMS i MMS poruka koje važe 30 dana od dana aktivacije i mogu se obnoviti najkasnije do 30. novembra 2008. godine. Prvi minut razgovora naplaćuje se po uobičajenoj Vip niskoj flat tarifi od samo 4,9 dinara (bez PDV) i uz nadoknadu za uspostavljanje poziva od 2,8 dinara (bez PDV). Kada korisnik potroši ceo promo paket, razgovori, SMS i MMS poruke se naplaćuju po Vipovoj standardnoj tarifi.

Kupci Vipovih pripejd SIM kartica će automatski uživati prednosti ove promocije. Postojeći pripejd korisnici mogu da se uključe u novu ponudu jednostavnim slanjem SMS odgovora na broj 1111 i dopunom kredita u iznosu od 200 dinara.

Nove Vipove pripejd SIM kartice su dostupne širom Srbije, na više od 5000 kioska, u partnerskim radnjama ili u Vipovim prodajnim centrima.

Leave a Reply