Mobile · Operateri

Vip prvi u Srbiji nudi BlackBerry 8800

Nekoliko dana pre početka Svetskog GSMA kongresa mobilne telefonije u Barseloni, Vip mobile uvodi novi Blackberry® 8800 na srpsko tržište. Novo BlackBerry® rešenje dostupno je od danas u odabranim Vip centrima širom zemlje i predstavlja dopunu ponude BlackBerry® Pearl™8100 i BlackBerry® Curve™ 8310, koji su predstavljeni u decembru prošle godine.

BlackBerry ”smarthphones” su savršeno sredstvo komunikacije za korisnike koji žele da ostanu u kontaktu sa informacijama dok su u pokretu. Moderan i elegantan, sa kompletnom QWERTZ tastaturom lakom za korišćenje, Blackberry® 8800 podržava telefon, elektronsku poštu, različite poruke, planer, pretraživanje interneta i druge mobilne aplikacije, kao što su GPS i medija plejer za muziku i video snimke.

„Korisnici su pokazali veliko interesovanje za BlackBerry rešenja. Veoma smo srećni sto mnogi pojedinci, ali i kompanije kao što je Uniqa Osiguranje,  već uživaju u prednostima koje nudi Blackberry i obećavamo inovativne proizvode i u 2008. godini”, rekao je Aleksandar Šperl,  predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Vip mobile će, zajedno sa drugim članovima mobilkom austrija grupe, prisustvovati Svetskom GSMA kongresu mobilne telefonije koji se održava od 11. do 14. februara u Barseloni. Reč je o vodećoj svetskoj konferenciji u sektoru mobilnih komunikacija tokom koje top menadžeri mobilnih operatera, kao i proizvođači opreme, IT kompanije i kompanije iz sektora zabave, predstavljaju naknovija dostignuća iz oblasti mobilne telefonije i mogućnosti za unapređenje mobilnih komunikacija.

One thought on “Vip prvi u Srbiji nudi BlackBerry 8800

  1. Savkovic Nenad

    ja sam zainteresovan za kupovinu 8800 smartfona, ali ne bih da ga uzmem uz neki postpejd paket vec kao i bilo koji drugi telefon. Dakle, zanima me da li je to moguce uraditi u ovoj nasoj Srbiji i koliko bi takvo zadovoljstvo kostalo?

Leave a Reply