vivax
Mobile · Notebook-Netbook

Vivax TPC-7120- prvi tablet iz Hrvatske

M San – najveća regionalna IT kompanija koja posluje i u Srbiji već je treću godinu na čelu lestvice 100 najvećih IT kompanija u jadranskoj regiji

M San grupa, najveći proizvođač računara u Hrvatskoj, proizvela je i počela na hrvatskom i tržištu BiH prodavati prvi hrvatski tablet računar. Uređaj veličine  7 inča nazvan je Vivax TPC-7120 i cilja na kupce koji traže tablete poput Nexusa 7, Galaxy Taba P1000, Kindle Firea ili budućeg iPada mini, ali po nižoj ceni.

vivax

VIVAX Tablet PC 4GB ima kapacitivni ekran 7” , TFT rezolucije 800×480 piksela, pokreće gaprocesor koi radi na 1,0 Ghz, doalti sa memorijom RAM DDR3 512 MB, te ležištem  za MicroSD karticu do 32GB, tako da će svi  podaci moći biti sačuvani i dostupni u svakom trenutku.

Posebnost ovog uređaja je što podržava 3G USB stick. Ni bežično spajanje na Internet nije problem jer M San tablet ima ugrađen WiFi. Tu su i USB 2.0, mini USB ulazi, te ulaz za slušalice.

Nema granica za VIVAX Tablet TPC-7120 jer na njemu možete surfovati Internetom, čitati knjige, slušati muziku, chat-ovati i pritom videti i biti viđeni preko ugrađene kamere.

Leave a Reply