Samsung-Gear-VR-Innovator
Mobile

VR za Samsung Galaxy S6 i S6 egde

Samsung Electronics Ltd. ostaje lider u oblasti nosive tehnologije i mobilne virtuelne realnosti uz najnoviji model Samsung Gear VR Innovator, koji je potpuno optimizovan i kompatibilan sa uređajima Samsung Galaxy S6 i S6 edge.

Samsung Gear VR Innovator za Galaxy S6, koji pokreće Oculus, korisnicima daje više prilike da uživaju u potpuno bioskopskom VR iskustvu, sa poboljšanim gledanjem i udobnijim dizajnom.

 

Optimizovan za korisnike Galaxy S6 i S6 edge, uz svoj Super AMOLED displej od 5.1 inča, Gear VR Innovator dozvoljava korisnicima da se uključe u filmove visoke rezolucije, TV programe, VOD servise i fotografije. Sa smanjenom pikselacijom i širokim uglom gledanja, korisnici dobijaju bolje virtuelno iskustvo sa dužim vremenom korišćenja.

Smanjenje dimenzije za 15% čini Samsung Gear VR udobnijim za nošenje. Redizajnirani kaiševi daju bolji balans težine, a mehanička ventilacija podržava duže VR iskustvo. Takođe, veće računarske moći i bolja grafika omogućavaju korisnicima da istraže najbolje VR avanture. Uređaj sada može da se priključi i na USB port za dužu upotrebu.

Gear VR sadržaj može se preuzeti putem prodavnice Oculus. Pred korisnicima je veliki izbor optimizovanog i lokalizovanog VR sadržaja vodećih kreatora, uključujući uzbudljive VR igrice i 360 stepeni, kao i novu predstavu Cirque du Soleil, Kurios.

izvor AndroidRevija.com

Leave a Reply