Mobile

Windows Phone 7 uskoro u proizvodnji

Kako magazin Mobitech saznaje Microsoftova uzdanica Windows Phone 7, trebala bi uskoro da se nađe u proizvodnji. A da li će novi mobilni OS preokrenuti stanje na tržištu, ili je već kasno za Microsoft – to je već drugo pitanje?

Ipak, bez obzira na to što je WP 7 otišao na umnožavanje, džin iz Redmonda podseća na to da ima još dosta posla da se uradi pre nego što vidimo prvi Windows Phone 7 uređaj na tržištu. Najviše vremena svakako će uzeti prilagođavanje ovog OS-a različitim mobilnim uređajima . Po Microsoftu, Windows Phone 7 je najtemeljnije testirana mobilna platforma do sada. Evo i šta se kaže o samom test procesu:

“Svakoga dana gotovo deset hiljada uređaja je vrtelo automatske testove, što iznosi oko 8.5 miliona sati. Takođe, imali smo na hiljade korisnika koji su testirali naš softver i davali nam sjajne povratne informacije. Spremni smo.”

Windows Phone 7 ne daje mogućnost korisnicima da vrše izmene u OS-u, osim kada je reč o promeni wallpapera i boje interfejsa.

Čini se da za sada sve ide po planu za Microsoft, što je sjajna vest za njih, jer mnogi smatraju da je Windows Phone 7 poslednja šansa koju imaju da se upuste u trku sa Androidima i drugim platformama koje su trenutno daleko ispred.

Leave a Reply