Windows Phone aplikacija Eurobasket2013
Mobile

Windows Phone donosi Evropsko prvenstvo u košarci na vaš dlan

Radni dani, neodložne i iznenadne obaveze ovog septembra neće smetati ljubiteljima košarke da budu uvek u toku sa dešavanjima na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Kao odgovor  na veliku ljubav koju ljudi gaje prema magičnoj igri pod obručima, nastala je Windows Phone aplikacija EuroBasket 2013, čime je omogućeno da najsvežije informacije, statistike i rezultati sa borilišta u Sloveniji, budu uvek i svuda dostupni.

windows-phone-aplikacija-eurobasket-2013

Ukoliko vas interesuje kako su završeni dueli konkurenata naše reprezentacije, ko je i statistički najbolji  na turniru, ko se ističe među izabranicima selektora Dušana Ivkovića ili kako se kreće rezultat meča koji ste sprečeni da pogledate, vaš Windows Phone će vam zahvaljujući EuroBasket aplikaciji biti dragoceni izvor tih informacija.

 

Aplikacija EuroBasket 2013 je besplatna za sve korisnike i može se preuzeti sa Windows Phone Store-a.  Nakon instalacije, od četvrtog septembra na dlanove korisnika stižu Krstić, Bjelica, Katić, Anđušić, Nedović i drugi naši asovi, odnosno evropske veličine kao što su Toni Parker, Linas Kleiza, Mark Gasol i Bo Mekejleb.

Leave a Reply