u
Mobile

Xperia U – moćna Sony zabava u smart telefonu elegantnog i kompaktnog dizajna

Sony Xperia U kombinuje moćnu Sony zabavu u telefonu koji se odlikuje elegantnim i kompaktnim dizajnom koji korisnici mogu personalizovati i spolja i iznutra. S xLoudom™ i Sony 3D surround sound audio tehnologijom integrisanim u muzički plejer, korisnici će uživati u jasnom i glasnom zvuku. Moguć je i streaming muzike s Xperia U na bežične zvučnike jednim dodirom koristeći DLNA.

U Xperia U providni element svetli u skladu sa bojom fotografija koje korisnik gleda u galeriji ili u skladu sa omotom albuma na kome se nalazi pesma koju korisnik u tom trenutku sluša. Xperia U može se personalizovati uz pomoć zamenjivih maski za bazu telelefona i tema da bi bolje odrazila raspoloženje i ličnost vlasnika.

Korisnici koji slušaju muziku na svojoj Xperia U mogu uživati u boljem kvalitetu zvuka uz elegantnu novu Smart slušalicu (Smart Headset) za Android smart telefon, koja nudi SmartKey – namensku taster za pokretanje aplikacije; dovoljno je da ga korisnik jednom pristisne da bi pokrenuo omiljenu aplikaciju.

Ključne karakteristike Xperia U

  • 3.5” Reality Display s Mobile BRAVIA Engine-om.
  • 1 GHz dvojezgreni procesor za super brzi rad.
  • 5 MP kamera s jedinstvenim brzim fotografisanjem , HD snimanjem i Sony tehnologijom za snimanje 2D i 3D panorama fotografija.
  • Jasno i glasno slušanje uz xLoud i 3D surround sound audio tehnologiju.
  • Dostupan u beloj ili crnoj boji, s roze ili žutom maskom za bazu telefona koje dolaze uz telefon.
  • Dolazi na Android platformi 2.3 (Gingerbread), nadogradnja na Android platformu 4.0 (Ice Cream Sandwich) tokom drugog kvartala 2012.

Leave a Reply