Mobile

Xperia Z Ultra, Z1 i Z2 compact dobijaju KitKat update

Sony je najavio Android 4.4 KitKatnadogradnju za svoje Xperia Z ultraXperia Z1 i Z1 Compact pametne telefone . Takođe,KitKat će dobiti i vlasnici Xperia Z , ZL , tablet Z i ZR modela sredinom maja, a čak je Kitkat obećan i za one koji poseduju starije Xperia T2 Ultra, E1, i M2.

Aktuelna  Android 4.4 nadogradnja donosi korisnicima  bolje performanse i uglađeniji interfejs uz Sony vlastite dodatke na platformi. Na primer, Status Bar i Quick Settings meniji su sada čistiji, pregledniji i intuitivniji. Takođe, novi su i launch animacija i live wallpaper-i koj su su posuđeni sa Sony PlayStation 4 konzole.

Android-KitKat

Nadalje, Sonyjeve kompanijske Android aplikacije, kao što su Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select, Smart Social Camera će takođe dobit nadogradnju, dok će Media aplikacije (Walkman, Album, i Movies) sada biti integrisane sa Sony Entertainment Network i servisomPlayMemories. Nadogradnja bi takođe trebala da donse bolji UI  i brže brzine preuzimanja .

Leave a Reply