Gadgets · Mobile

Za smartphone: Logitech Wireless Headset i Logitech Wireless Boombox

Kompanija Logitech predstavila je dva nova proizvoda sa kojima ćete više uživati u korišćenju tablet računara i pametnih telefona: bežične slušalice sa mikrofonom Logitech® Wireless Headset i bežičnu baznu stanicu Logitech® Wireless Boombox.

Uz pomoć ova dva najnovija proizvoda iz ponude dodatne opreme kompanije Logitech, namenjena korisnicima tablet računara, moći ćete da uživate u svojoj omiljenoj zabavi koristeći tablet računar i kada ste kod kuće i dok ste u pokretu.

„Uvek imamo na umu potrošače kada kreiramo dodatnu opremu za tablet računare i mobilne uređaje,” rekao je Azmat Ali, potpredsednik Odeljenja za mobilne i tablet proizvode pri kompaniji Logitech. „Mi znamo da ljudi vole svoje iPad i Android tablet računare. Jedna od prilika u kojima ih najčešće koriste jeste kada žele da se zabave – bilo gledanjem filmova, deljenjem muzičkih sadržaja, ili slušanjem audio knjige dok su u pokretu. Naša linija dodatne opreme sadrži za svakoga po nešto što će doprineti većem uživanju u zabavnim sadržajima.”

Bežične slušalice sa mikrofonom Logitech Wireless Headset

Korišćenje bežičnih slušalica sa mikrofonom, Logitech Wireless Headset, uz iPad®, iPhone®, iPod® Touch i druge aparate koji u sebi sadrže Bluetooth® omogućava slobodno kretanje bez maltretiranja sa žicama, tako da možete da se prepustite muzici, video zapisima, igricama i pozivima. Laserski prilagođeni zvučnici emituju bogat stereo zvuk i u isto vreme umanjuju distorziju.

Bilo da koristite FaceTime® opciju video poziva, ili da telefonski poziv više odgovara vašim potrebama, sagovornici će vas jasno čuti zahvaljujući mikrofonu koji smanjuje pozadinsku buku. Punjiva baterija čija autonomija rada je šest sati (što zavisi od uslova i načina upotrebe) omogućava vam da slušate i pričate duže – bilo da ste kod kuće ili u pokretu.

Bežična bazna stanica Logitech Wireless Boombox

Koristite svoj pametni telefon ili tablet računar kao plejer osetljiv na dodir ili daljinski upravljač za bežičnu kontrolu stereo zvuka. Bežičnu baznu stanicu Logitech Wireless Boombox, napravljenu za modele iPad, iPhone i iPod touch, možete da stavite gde god želite – čak i do 10 metara udaljenosti od aparata, u zavisnosti od načina upotrebe, podešavanja i uslova okruženja. Punjiva baterija omogućava autonomiju rada od šest sati (u zavisnosti od uslova i načina korišćenja). Osam zvučnika izrađenih po meri emituje zvuk različitih, jasno definisanih frekvencija, od reskih, jasnih visokih, preko bogatih, punih srednjih pa sve do dubokih moćnih niskih tonova.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će bežišne slušalice sa mikrofonom, Logitech Wireless Headset, biti dostupne u Evropi početkom septembra, a preporučena maloprodajna cena će im biti €59.99. Bežična bazna stanica Logitech Wireless Boombox očekuje se u prodaji u Evropi početkom septembra, a preporučena maloprodajna cena će joj biti €149.00. Za više informacija, posetite naš blog ili website.

Leave a Reply