Mobile

Završen “Mobile Fest 2008”

Juče је na Novosadskom sajmu završena prva specijalizovana manifestacija posvećena mobilnim i bežičnim komunikacijama pod nazivom “Mobile Fest 2008”. 

Prva manifestacija tog tipa u Srbiji po ugledu na slične manifestacije u svetu, a u organizaciji marketinške agencije “I Team events” u Beogradu i Kongresnog centra “Master” Novosadskog sajma, okupila je najeminentnije stručnjake iz oblasti mobilnih i bežičnih komunikacija i najuticajnije kompanije na domaćem tržištu.
Među izlagačima u izložbenom delu našle su se kompanije “Telekom Srbija”, “Microsoft”, “TeleGroup”, “Telelink”, “Telephant”, “Zesium”, RRC, “Spinnaker”, “Pakom Grupa”, “TehnoMobile”. Te kompanije predstavile su rešenja iz oblasti mobilnih i bežičnih komunikacija, dok su distributeri omogućili posebne popuste tokom tri dana trajanja “Mobile Festa”.

U konferencijskom delu manifestacije, namenjenom stručnoj javnosti, održane su 32 prezentacije, od čega 15 predavanja po pozivu i 17 kompanijskih prezentacija.
Posebna atrakcija “Mobile Festa” bila je akcija reciklaže mobilnih telefona koju je sprovela kompanija “BiS IT Recycling Center”.

Opšti utisak organizatora, posetilaca i učesnika na stručnim skupovima je da je učinjen veliki korak napred, te da manifestacija “Mobile Fest” ima budućnost.

Leave a Reply