Mobile

ZTE Nubia X6 stiže 25. marta

Kompanija ZTE odabrala je isti dan kao i HTC za novi HTC One – 25. mart – kao datum pomocije svoje nove perjanice, modela ZTE Nubia X6, prenosi AndroidRevija.com.

Iako veliki igrači izbegavaju da prave ovakve promociej istog dana kada i konkurencija, uvek postoje izuzeci. A izuzeci su uglavnom veliki višednevni događaji poput sajmova CES, MWC, ili  IFA, kada svi proizvođači imaju po nekolik opremijer aistog dana.

Za sada je nejasno da li ZTE to radi kao foru da iskoristi popularnost HTC-a, ili samo žele da iskoriste popularnost datuma da bolje isporomovišu  Nubia X6. Bez obzira na to, ovo ZTE je brand koji nema globalnu zastupljenost  tako da nema bojazni da može ugroziti lansiranje  HTC-ovog telefona.

ZTE-Nubia-X6

Nubia X6 se  do sada najavljivala s podrškom za sve moguće mrežne tehnologija – LTE, TD-SCDMA, WCDMA, CDMA, kao i GSM. U prevodu, to znači da se pokrivaju sva tri kineski operatera, i naravno mnogi drugi širom sveta.

Specifikacije koje su već potvrđene su podrška za  bežično punjenje, i zadnja kamera s optičkom stabilizacijom slike. Neka druga curenja ukazuju na 13 ili 16 MP glavnu kameru i  6-inčni (ili veći) ekran uz 1080p Full HD rezoluciji, ili možda čak i 2560 × 1440 QHD.

Leave a Reply