Nova aplikacija Connect Station CS100 za pametne telefone

Canon Connect Station CS100

Canon je najavio predstavljanje specijalizovane propratne aplikacije za pametne telefone za svoj Connect Station CS100 koja će od kraja marta biti dostupna za iOS i Android. Aplikacija za pametne telefone Connect Station CS100 omogućava prenos slika i njihovo preuzimanje na pametni telefon i tablet i sa njih, pregledanje i izbor slika za prikaz na televizoru te preimenovanje albuma i dodavanje komentara[i].

Uz to Canon najavljuje i objavu automatskog ažuriranja programske podrške za Connect Station CS100 koja će biti dostupna od druge polovine maja. Ona će ponuditi unapređenu kontrolu i još lakši pristup vašoj biblioteci slika.

Ažuriranje programske podrške 2.0 update dodaće sljedeće karakteristike uređaju Connect Station CS100:

  • brzi i grupni prenosi – grupno uvozite slike sa PC-ja na Connect Station CS100 pomoću novog interfejsa u kojem funkcioniše povlačenje i ispuštanje (drag&drop)
  • jednostavan izvoz slika – prenosite slike sa uređaja Connect Station CS100 na još veći broj uređaja
  • nove karakteristike aplikacije Connect Station – ova verzija programske podrške će dodati i siže sadržaja sa svim slikama spremljenim na uređaju Connect Station CS100 koji se može prikazati na pametnom telefonu i tabletu; moći ćete da ih pretražujete prema datumu i nazivu albuma
  • podrška za 13 novih jezika – holandski, danski, švedski, norveški, finski, poljski, mađarski, ukrajinski, turski, malajski, tajlandski, vijetnamski i indonezijski

Connect Station CS100 je jedinstven uređaj za čuvanje slika na koji možete spremiti sve svoje fotografije i filmove. U funkciji centra za sve slike i video-zapise, na taj uređaj možete uvoziti sadržaje preko NFC-a, nove mobilne aplikacije te preko USB-a i SD i CF kartica. Kad ih sačuvate, možete ponovo da proživite sve posebne trenutke na kućnom televizoru, uz bežični prenos, na pametnom telefonu, tabletu ili PC-ju, pa čak i da podeliti slike na internetu tako da ih mogu pogledati prijatelji i porodica.