Novi Canon XEED WUX6010 projektor

canon projektor

canon projektor

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, danas je predstavio XEED WUX6010, najnoviji dodatak svojoj seriji instalacionih projektora. Taj model predstavlja poboljšanu varijantu najboljeg modela u seriji, XEED WUX6000.

 

XEED WUX6010 osmišljen je da zadovolji različite zahteve korisnika i integratora, naročito prilikom korišćenja u kompanijama, obrazovnim ustanovama i na sajmovima, zahvaljujući poboljšanim mogućnostima povezivanja, visokoj osvetljenosti i fleksibilnim mogućnostima instalacije.

Canon projektor  XEED WUX500
Canon projektor XEED WUX500

Dodavanjem novog standarda za povezivanje HDBaseT, XEED WUX6010 omogućava prenos multimedijalnog sadržaja visoke definicije (high definition – HD), zvuka i kontrolnih signala preko jednog mrežnog (local area network – LAN) kabla. LAN kabl može da bude dug do 100 metara, što povećava praktičnost i omogućava deljenje informacija.

 

 

XEED WUX6010 je kompatibilan sa pet različitih objektiva – kratkim objektivom fiksne žarišne daljine, širokougaonim zum objektivom, standardnim zum objektivom, dugim zum objektivom i ultradugim zum objektivom. Svih pet objektiva koriste isti konektor kakav se koristi na modelima XEED WUX4000, WUX5000 i WUX6000, što ih čini kompatibilnim sa postojećim uređajima iz ove serije i nudi sistemskim integratorima veću fleksibilnost prilikom instalacije. Dostupan je i poseban model koji podržava simulacijski način rada DICOM[1], a namenjen je primeni u medicini i omogućava prikaz crno-belih prelaza potrebnih u medicinskim primenama.

 

XEED WUX6010 dolazi sa Canon-ovom trogodišnjom garancijom za lampe, koja uklanja trošak zamene lampi tokom trogodišnjeg perioda od trenutka kupovine. Projektor dolazi i sa trogodišnjom poboljšanom garancijom s najmom, koja kupcima omogućava da pozajme novi projektor dok je njihov na servisiranju (zamenski projektor dostupan je dan nakon predaje vlastitog u servis).

 

XEED WUX6010 će biti dostupan od januara 2016.