Novi informativni web sajt ekspres.net

Ekspres naslovna

Od nedavno imamo priliku da pratimo vesti izdavačke kompanije Publishing doo na informativnom portalu www.ekspres.net, ali kako je najavljeno već od 28. aprila imaćemo u rukama i štampano nedeljno izdanje istog naziva.

U Impressumu sajta navedeno je: Branko Miljuš – direktor, Antonije Kovačević – glavni i odgovorni urednik, Milan Bečejić – zamenik glavnog i odgovornog urednika, Miloš Garić – pomoćnik glavnog i odgovornog urednika, Melita Andrejević – marketing, Aleksandra Rakonjac – marketing.

Prvi broj nedeljnika “Ekspres” biće besplatan, štampan u 50.000 primeraka, inače će izlaziti petkom sem prvog broja koji zbog praznika izlazi u četvrtak. Nakon besplatnog prvog broja, “Ekspres” će koštati 49 dinara, saopštio je UNS. Zamenik glavnog i odgovornog urednika Milan Bečejić rekao je za UNS da će se taj nedeljnik od drugih razlikovati po formatu i dizajnu, kao i po uređivačkoj politici.

U nedeljniku “Ekspres” radiće oko 10 novinara, a za novine će pisati i Svetislav Basara, Vidosav Stevanović, Denis Kuljiš, Aleksandar Crkvenjakov, Zoran Panović, Dejan Anastasijević, Mihailo Medenica…