Categories
Hardware

Predsednik ASUS-a otkrio novi slogan brenda i predstavio poslednje inovacije na sajmu CeBIT 2009

Predsednik ASUS-a, Džoni Ši, otkrio je novi brend slogan kompanije – ‘Inovacije koje inspirišu, savršenstvo koje ostaje’, i predstavio nekoliko inovativnih proizvoda na međunarodnoj konferenciji za novinare održanoj na sajmu CeBIT u Hanoveru, u Nemačkoj 2009. godine.

Tokom konferencije za novinare, Ši je iskoristio priliku da proslavi dvadesetogodišnjicu ASUS-a i da naglasi rast ASUS kompanije- od skromnih početaka do sadašnjeg statusa vodeće kompanije u novoj digitalnoj eri. Od 2008. godine, ASUS je brend koji se najbrže razvija u proizvodnji notebook računara i zauzima treće mesto u EMEA regionu.

Takođe, Ši je okupljenima ne samo otkrio kako je ASUS nastojao da sebi stvori posebno mesto u ovoj oblasti za poslednjih 20 godina, već i način na koji će ostvariti novi duh brenda narednih godina.

Osnivać Eee PC™ je zatim predstavio nekoliko inovativnih proizvoda, uključujući i najnovije modele iz porodice Eee, među kojima se ističu Eee PC™ 1008HA i Eee PC Tastatura. Zatim je ukratko izložio najnovije tanke i lake ASUS modele notebook računara- modele iz U/UX serije koji su poznati po svom revolucionarnom dizajnu sa najboljim iskustvom u njihovom korišćenju.

Eee PC™ 1008HA

Eee PC™ 1008HA je jedva 1” tanak i 1.1kg težak. Obavijen sedefastom plastikom sa nijansom marino plave boje, ovaj laptop podseća na svetlucavu teksturu školjke. Eee PC™ 1008HA je odličan primer kako se dizajn inspirisan prirodom besprekorno uklapa u stilizovan i pokretan kompjuterski proizvod.

Eee PC Tastatura

Prvi put predstavljen na CES izložbi početkom ove godine, Eee PC Tastatura je u potpunosti funkcionalan PC u formi izrazito tanke tastature. Sa manje od 1 kg težine, Eee Keyboard PC je opremljen najsavršenijim inovacijama i predstavlja sledeći korak kod prenosivih kompjutera po veličini i funkcionalnosti. Štaviše, on sadrži wireless HDMI vezu i na taj način lako pretvara svaki TV široke dijagonale ili LCD monitor u pravi PC ili multimedijalni centar.

U i UX Serije Notebook računara

Nove U i UX serije dizajnirane su za savremene ljude kojima je neophodan prefinjen i elegantan notebook računar. Svaki od ovih računara, savršeni u dizajnu, mekanih linija strukture i komponenti, sa glatkim, otmenim i svetlucavim poklopcem računara, ima strukturu koja podseća na krila leptira.

Poput pariskog uličnog osvetljenja noću, ASUS U i UX serije mogu se pohvaliti revolucionarno osvetljenom ‘čiklet’ tastaturom koja pruža korisnicima mogućnost da kuckaju u mraku. Izazivajući veliku pažnju, U I UX serije donose moderno i otmeno korišćenje računara na ulice, pružajući korisnicima veliko zadovoljstvo i mogućnost da rade i zabavljaju se u savršenom stilu.