Produžen rok za prijavu novinarskih radova za Siemens Press Award 2016

Siemens Press Award

Siemens Press Award

Kompanija Siemens sa za zadovoljstvom najavljuje da je rok za prijavu radova za novinarsko takmičenje – Siemens CEE Press Award 2016, produžen do 12. Septembra 2016. godine.

 

Nakon uspešno realizovanih pet ciklusa u Srbiji, ovogodišnji Siemens Press Award će se po prvi put održati u regionu centralne i istočne Evrope, i to u čak 10 zemalja, što ovom takmičenju daje dodatni značaj i čini ga jednim od najvećih i najprestižnijih konkursa za novinare u ovom delu Evrope.

Svi zainteresovani novinari mogu uzeti učešće u Siemens regionalnom takmičenju slanjem svojih autorskih radova na temu “Inteligentna infrastruktura”. Takmičenje je otvoreno za novinarske radove objavljene u periodu od 1. septembra 2015. do 12. septembra 2016. godine, pod jednakim uslovima za sve tekstove u štampanim medijima, izveštaje agencijskih novinara, kao i za priloge emitovane u elektronskim medijima, na portalima, televiziji i radiju.

 

Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine  u Siemens City-ju u Beču, a autori 3 najbolja novinarska rada na temu „Inteligentna infrastruktura“, biće nagrađeni trodnevnim studijskim putovanjem u London i posetom Crystal-u, najvećoj svetskoj izložbi o budućnosti gradova.

 

Siemens poziva sve zainteresovane novinare da pošalju svoje autorske radove na pomenutu temu, objavljene u periodu od 1. septembra 2015. do 12. septembra 2016. godine, na adresu Siemens d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 21, 11070 Beograd, ili da se prijave online na: http://www.siemens.rs/PressAward/prijava.php

 

Rok za podnošenje svih prijava je 12. septembar 2016. godine.  Više informacija možete naći u saopštenju u prilogu.

 

Prijavite se i vi za najveće novinarsko takmičenje u regionu centralne i istočne Evrope!