Razvoj digitalnog SLR fotoaparata Nikon D850

Korporacija Nikon sa zadovoljstvom najavljuje razvoj sledećeg dostignuća na polju digitalnih SLR fotoaparata pune slike,…

Nikon D850

Korporacija Nikon sa zadovoljstvom najavljuje razvoj sledećeg dostignuća na polju digitalnih SLR fotoaparata pune slike, visoke rezolucije i velike brzine sa nastupajućim izlaskom dugo očekivanog fotoaparata Nikon D850.

Fotoaparat D850 će biti impresivna alatka za one koji ne prihvataju kompromise u vrhunskom kvalitetu slike i svestranosti, uključujući one koji teže da postanu fotografi, profesionalce i amatere koji fotografišu pejzaže, komercijalni sport, modu i venčanja, kao i kreatore multimedijalnih sadržaja.

D850 je naslednik fotoaparata D810, koji je visoko cenjen zbog karakteristika izrazito oštre i jasne slike i bogate boje. Ovaj moćni digitalni SLR fotoaparat FX formata je projektovan uz pomoć mnogih novih tehnologija, karakteristika i poboljšanja performansi koje su direktan rezultat višegodišnjih povratnih informacija od korisnika koji zahtevaju najbolje od svoje foto-opreme.

D850 će premašiti očekivanja nebrojenih fotografa koji traže mogućnosti visoke rezolucije i velike brzine koje samo Nikon ovog kalibra, udružen sa NIKKOR objektivima, može da pruži.