Društvene mreže · Internet · Relax

Daily Mail kupio društveni sajt Poznanici.com

Međunarodna korporacija Daily Mail i General Trust nastavlja ekspanziju i ulaganja u Srbiju i nedavno je postao vlasnik 51% web sajta www.poznanici.com – najposećenije srpske Internet zajednice.

Poznanici.com je društvena mreža osnovana sa glavnim ciljem da na najjednostavniji način poveže poznanike iz cele Srbije, kako bi se družili i zabavljali, pre svega sticali nova poznanstva i održavali postojeća. Ova Internet zajednica se počela razvijati na teritoriji Vojvodine 2006. godine. Internet zajednica Poznanici.com ostvarila je ogroman napredak poslednjih godinu dana, što je dovelo do toga da danas ima preko 100.000 regitrovanih članova iz čitave Srbije i ex-yu zemalja, više od 85.000 poseta svaki dan, preko 1.500.000 pregleda stranica dnevno i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji najposećenijih sajtova Srbije.

Sa ovom investicijom u web sajt Poznanici.com, DMGT nastavlja se širiti na druga Internet tržišta u jugoistočnoj Evropi. U martu 2008, Daily Mail je kupio 25% i postao partner srpske Internet kompanije Infostud. U međuvremenu DMGT je postao vlasnik i web sajta www.moj-posao.net, vodećeg sajta za zapošljavanje u Hrvatskoj i www.posao.ba najposećenijeg portala za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini.

5 thoughts on “Daily Mail kupio društveni sajt Poznanici.com

  1. Goran Aničić Post author

    Pitanje je koliko je ova vrsta sajtova isplatljiva, jer jer resursno strašno zahtevna, a ROI spor, čak i FB grca u dugovima.

Leave a Reply