Relax · Video igre

FIFA 09 promocija u CT Shopu Delta City

Najnovija igra iz čuvenog FIFA serijala će omogućiti igračima da istrče na virtuelni teren i igraju fudbal na način na koji požele. FIFA 09 je do sada najrealnija simulacija fudbala koju je EA Sports napravio.

U petak 3. oktobra 2008. u ComTrade Shopu u TC Delta City biće organizovana promocija povodom početka prodaje igre FIFA 09. Promocija traje od 12 do 20 časova, a igru će biti moguće probati na PlayStation 3 konzoli. U Shopu će biti postavljen i FIFA 09 štand.

Od konkurencije i prethodnika je izdvajaju do sada neviđen izbor ekipa, reprezentacija i igrača, savršena fizika i mnogo bolje ponašanje lopte, igrača i golmana. Verzija za svaku igračku platformu je posebno poboljšana sa preko tri stotine promena u odnosu na prošlu godinu.

Najviše je promenjena PC verzija koja je grafički unapređena na nivo koji se od PC-a i očekuje, a dodata je i do sada neviđena mogućnost igranja na mišu i tastaturi. Tu su i zajednički dodaci kao što je mogućnost menjanja taktike tima, proširenje Be A Pro moda u kom se vodi profesionalni fudbaler kroz četiri godine karijer, ali i Adidas Live Season – dodatak za šest liga (Engleska, Francuska, Španija, Italija, Nemačka i Meksiko) uz koji će se mogućnosti igrača na terenu menjati isto onako kako se to dešava u stvarnosti.

FIFA 09 se za sada pojavila na sledećim igračkim platformama: Xbox360, PLAYSTATION 3, PlayStation 2 i PC računarima.

Leave a Reply