Relax · Video igre

Novi broj gejmerskog ScreenFun magazina

Oktobarski broj ScreenFuna je stigao a u njemu ćete naći detaljan opis najnovije igre legendarnog Willa Wrighta koji je potpisao i Simse. Pročitajte opis igre Spore na četiri strane i saznajte da li će i ovaj naslov postati kult.U proteklih mesec dana pojavio se veliki broj igara pa ovaj broj ScreenFuna ima opis čak 18 naslova a među njima su: Bionic Commando Rearmed, Civilization IV: Colonization, Crysis Warhead, Euro Truck Simulator,    Facebreaker, Lego Batman, Mercenaries 2: World in Flames, Mount & Blade, Premier Manager 09, Pure,    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Star Wars: The Force Unleashed, The Witcher: Enhanced Edition, TNA Impact,   Warhammer Online: Age of Reckoning (sa posterom), Warriors Orochi 2 i Yakuza 2.

Za ovaj broj uradili smo najave dve igre koje će sigurno napraviti veliku pometnju na tržištu – svaka u svom žanru. Pogledali smo šta nam donose nove avanture B.J. Blazkowicza u nastavku legendarnog Wolfensteina, za kojeg objavljujemo i poster, a proverili smo šta možemo očekivati i od igre Empire: Total War. Ako vas interesuje kako će izgledati Batman: Arkham Asylum i Stargate Universe, proverite rubriku Vesti.

Svima onima koji vole pucačine, posvetili smo poseban tekst o shooterima koji život znače koji se osvrće na igre iz ovog žanra koje su izašle u proteklih deset godina.

Oktobarski ScreenFun proverava kakvi su filmovi po igrama, pa smo bacili oko na predstojeće block-bustere Max Payne i Far Cry.

Ako želite da saznate kako izgleda nov ATI-jev pulen Radeon HD 4870 X2 ili vas zanimju jeftini netbookovi proverite rubriku Hardware.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i drugi deo mega-postera Ivy iz Soulcalibura 4. Takođe, ScreenFun u saradnji sa kompanijom Extreme CC, poklanja i tri primerka igre Pure za PS3.

Bravo ScreenFun broj 42 je u prodaji od 10. oktobra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Leave a Reply