Relax · Video igre

Preživite nuklearnu katastrofu

Gejming noviteti iz Extremea za nedelju od 27. oktobra do 02. novembra.

Fallout 3 – Dugo očekivani nastavak jedne od legendi cRPG žanra – Fallout 3 je konačno pred nama. Nov razvojni tim – Bethesda (Oblivion, Morrowind) je značajno promenio način izvođenja i učinio igru mnogo više akcionom nego ranije. Zanimljiva avantura u postapokaliptičnoj Americi će oduševiti sve ljubitelje igara iz prvog lica i akcionih RPG-ova.

Command & Conquer: Red Alert 3 – Nastavak jedne od najpopularnijih strategija u realnom vremenu, bilo za jednog bilo za više igrača. Tri zaraćene strane (Alijansa, Sovjetska Unija i Imperija Izlazećeg Sunca) su u sukobu čije će razrešenje dovesti do vlasti nad celom planetom. Neverovatna akcija i na tlu i na vodi i u vazduhu, mnoštvo lukavih strategija i još mnogo toga…

FIFA Manager 09 – Novi pokušaj EA Sportsa da uzdrma tron fudbalskih menadžera koji, već više od decenije, drži Football Manager. FIFA Manger 09 je definitivno i najbolji pokušaj do sada, koji po prvi put na najbolji način kombinuje i 3D i stari dobri tekstualni prikaz mečeva. Tu je i mnoštvo novih opcija i izrazito detaljna baza timova i igrača.

Pro Evolution Soccer 2009 – Po mnogima najbolja simulacija fudbala u svojoj najnovijoj verziji. Ekipa iz Konamija je slušala fanove i ispravila većinu problema koje su primetili u prethodnoj verziji. Uživajte u fudbalu uz PES 2009.

Disney High School Musical 3: Senior Year Dance! –  Zaplešite uz najbolje pesme iz sva tri High School mjuzikla i to u ulozi bilo kog od glavnih junaka, ili potpuno novog lika kog ćete sami stvoriti. Otključajte nove plesne korake i pokrete i zatim ih iskoristite u plesnim okršajima sa drugarima. Uz High School Musical 3: Senior Year DANCE! dokažite da vam nema premca na podijumu.

Leave a Reply