Relax · Video igre

Promocija igre Princeza: Čarobno putovanje

U subotu 23. februara 2008. u CT Shop-u, Delta City Novi Beograd, održava se promocija igre Princeza: Čarobno putovanje. Neka te Dizni odvede u svoj čarobni svet u kome možeš postati princeza. Tvoja princeza iz mašte će konačno oživeti. Njena boja kose, očiju, haljine biće baš onakve kakvim si ih ti zamislila. Druži se sa Arijel, Snežanom, Pepeljugom i Jasmin.

Suprotstavi se proteranoj princezi Zari i njenim zlim pomoćnicima. Ne dozvoli da tvojim omiljenim princezama i njihovim kraljevstvima ovlada mračna sila. Iz dubina okeana, zle sile, pokušavaju da ukradu muziku i pesmu.  Druži se sa Arijel i njenim drugarima i vrati harmoniju svetu.

Sledeći zadatak tvoje junakinje je da se suprotstavi ljudskoj pohlepi u pustinjskom kraljevstvu Agrabi. Zajedno sa Jasmin i Apuom razotkri fatamorgane, i vrati stanovnicima međusobno poverenje. A kada vreme stane i sve se zaledi pozovi Pepuljugu u pomoć. Pokušaj da sa njom oživiš čarobne trenutke na vreme da se začuju svadbena zvona.
Najteži zadatak je ipak onaj u šumi Snežane i sedam patuljaka. Ne dozvoli da vedre šumske boje zameni sivilo.

Neka Snežanino lice opet zablista. Ukoliko si savladala sve prepreke, nagrada za tvoju veštinu biće slika kao večni dokaz prijateljstva tvoje princeze sa Diznijevim princezama iz bajke.

Promocija počinje u 12 i traje do 20 časova. Kupci će imati priliku da isprobaju ovu igru na Wii konzoli unutar radnje. Naravno, biće moguće kupiti Princeza: Čarobno putovanje za Wii i PC kao i ostale igre iz Disney ponude. Pored igara, na promociji će biti izloženo 2 stendija i zanimljivi trejleri o igri na Wii konzoli. ve promoterke u kostimima princeze deliće flajere i i jako lepe poklončiće i upućivati ljude u radnju gde mogu da probaju i kupe ovu igru.

One thought on “Promocija igre Princeza: Čarobno putovanje

  1. Danka

    Ova igra je za klinke nesto najbolje sto sam do sada videla. Delta city ne prestaje da me iznenadjuje sa sjajnim stvarima za decu. Napokon neko u shoping centrima stvarno posvecuje dosta paznje najmladjima.

Leave a Reply