Relax · Video igre

Sims 2 noviteti za PC i Nintendo

Simovi napuštaju udobna predgrađa i pipremaju se za gradsku vrevu i užurban život u stanovima

Electronic Arts Inc.  objavio je nove članove The Sims™ porodice – The Sims 2 Apartment Life za PC i The Sims 2 Apartment Pets ekskluzivu za Nintendo DSTM. U oba izdanja igrači napuštaju predgrađe i privikavaju se na akciju i uzbuđenje života u stanovima. Osma ekspanzija za The Sims 2 – The Sims 2 Apartment Life donosi dramu i zabavu života u stanu u potpuno novoj zgradi, istraživanje novog komšiluka, blejanje po kafićima, upoznavanje novih prijatelja i još mnogo toga. U igri The Sims 2 Apartment Pets, život u stanu prestaje da bude tako samotan kada prijateljski nastrojena dlakava ili pernata životinjica odluči da Simu pruži svoje drugarstvo. Oba naslova će se ove nedelje naći u prodavnicama širom sveta!

The Sims 2 Apartment Life Expansion Pack* za PC

Simovi napuštaju predgrađe i sele se u potpuno novu zgradu, u susret potpuno novim iskustvima! U ekspanziji The Sims 2 Apartment Life, igrači mogu da kontrolišu stanovnike više stanova i na taj način stvore sopstvenu dinamiku života, od srećne harmonije do komičnih konflikta. Nove društvene mreže i tipovi karaktera, među kojima su umetnički nastrojeni boemi, sportisti i zaluđenici za tehnologiju će dodatno začiniti život svakog Sima. Pored toga, tu je i merač reputacije koji pruža mogućnost da Simovi dođu do respekta kod komšija, i to na nivou od omiljenog komšije do onog sa kojim niko ne želi ni da se pozdravi ujutru. Naravno, dobra reputacija, i dobri prijatelji će pomoći svakom Simu da ostvari svoje ciljeve.

Igrači mogu i da zaista urede životni prostor svojih Simova! Pet novih tipova zgrada – od preuređenih skladišta, preko fensi studija do luksuznih apartmana uz koje dolazi i batler – uvećavaju kreativne mogućnosti. Opcije za deokarciju stanova su mnogobrojne, a igrači mogu da biraju između mnogih vrsta dekora, spiralnih stepenica i plafona.

The Sims 2 Apartment Pets za Nintendo DS™

U igri The Sims 2 Apartment Pets na Nintendo DS-u, igrači će se starati o mnoštvu simpatičnih kućnih ljubimaca među kojima su kuce i mace, zmijice i gušteri, šarene ptice i umiljati zečevi, uveravajući se da će svaka životinja dobiti pravi tretman kako bi ostala srećna i zdrava. Tokom igre moguće je zaraditi Simoleane i zatim ih potrošiti na opremanje stana i kupovinu kapica, cipelica i igračaka za ljubimce. Pored toga, moguće je koristiti DS-ov touch screen i stylus za igranje zabavnih mini igara i otključavanje novih predmeta za Simove i njihove ljubimce.

Pored ova dva naslova moguće je naći i The Sims 2 Apartment Life Limited Collection – u kojoj se nalaze The Sims 2 Apartment Life i The Sims 2 Double Deluxe koji se sastoji od igre The Sims 2, The Sims 2 Nightlife ekspanzije, dodatka The Sims 2 Celebration Stuff i video DVD-a sa trikovima koji olakšavaju igranje.

Leave a Reply