Relax · Video igre

“Turok” od sada i na PC-ju

Turok, epska SF pucačina iz prvog lica je sada dostupna širom Evrope i vlasnicima PC računara sa instaliranim Windows operativnim sistemom, objavio je Touchstone.

Razvijena od strane Propaganda Games-a i optimizovana za PC od Aspyr Studios-a ova igra će igračima pružiti mogućnost da iskuse vrhunsku priču u kampanji za jednog i multiplayer modove za do 16 igrača. Ovu verziju će biti moguće igrati i gamepad-om i na kombinaciji miša i tastature. “Velociraptor Pack”, dodatak od pet mapa za više igrača koji je skoro izašao na konzolama, će se uskoro pojaviti i za PC.

“Ljubitelji igranja na PC računarima su uzbuđeni činjenicom da Turoka mogu igrati i na svojoj omiljenoj igračkoj platformi,” rekao je Craig Relyea, stariji potpredsednik globalnog marketinga u Touchstone-u. “Sigurni smo da će im Turok pružiti jedinstveno igračko iskustvo i da će im to nadoknaditi vreme provedeno u čekanju.”

Priča ove igre se odvija u budućnosti na mračnoj, misterioznoj planeti. Igrači se nalaze u ulozi Josepha Turoka, bivšeg komandosa, a sada člana elitnih specijalnih snaga, Whiskey Company, koje se nalaze u poteri za Rolandom Kaneom, ratnim kriminalcem, i bivšim Turokovim mentorom. Na planeti koju naseljavaju Kane i vojnici korporacije Mendel-Gruman, Turok mora da iskoristi svu svoju veštinu i vojnički trening da bi odneo pobedu nad protivnicima i divljim i nepredvidljivim dinosaurusima, gigantskim insektima i drugim stvorenjima.

Turoka je već neko vreme moguće igrati i na popularnim next-gen konzolama: Xbox 360 i PlayStation 3.

 Za više informacija posetite: www.turok.com.

Leave a Reply