Relax · Video igre

UEFA EURO 2008 u prodaji širom Evrope

Uporedo sa izlaskom igre sa radom je započeo sajt www.easportsfootball.com koji će svim igračima olakšati praćenje fudbalskih igara koje pravi EA Sprots.

Electronic Arts  danas je lansirao sajt www.easportsfootball.com, u isto vreme kada se i UEFA EURO 2008™, jedina licencirana igra evropskog fudbalskog šampionata, pojavila u radnjama širom Evrope.

UEFA EURO 2008 pokreće novija, brža, prijemčivija i izazovnija verzija EA Sports –ovog fudbalskog “engine-a”. Sadrži sve reprezentacije i stadione koji će obeležiti UEFA EURO 2008™. Moguće je izabrati jednu od 52 zemlje i dovesti je do samog vrha kontinenta, kroz kvalifikacije i vernu reprodukciju glavnog turnira. Tu je i novi mod – ” Captain Your Country” koji igraču omogućava da sami istrče na virtuelni teren i polako zasluže čast da oko mišice nose kapitensku traku svoje zemlje i tako inspirišu saigrače na putu do trona. Atmosfera šampionata je prenesena vernije nego ikad do sada, jer je svaki gol ili važan trenutakmoguće proslaviti na jedinstven način zahvaljujući činjenici da su reakcije igrača na terenu kontrolisane od strane igrača za kontrolerom.

Sada kada je UEFA EURO 2008 moguće kupiti u radnjama širom Evrope, igrači mogu da se uloguju na sopstveni nalog na sajtu www.easportsfootball.com i prate svoje rezultate protiv rivala širom sveta, pomoću on-line moda “Battle of the Nations” za UEFA EURO 2008. “Battle of the Nations” je takmičenje koje se održava svakog dana i u kome je cilj na najbolji način predstaviti svoju zemlju u sukobu sa predstavnicima drugih reprezentacija. Zahvaljujući revolucionarnom sistemu bodovanja, svaka utakmica koju igrači odigraju dok su vezani za EA servere se boduje i broji na tabeli kako pojedinačnih igrača, tako i zemalja koje učestvuju. Igrači mogu da izaberu bilo koji tim, i da igraju protiv bilo kog tima i tako zarade poene za svoju zemlju. Naravno, što veće iznenađenje naprave, više poena će osvojiti.

Novi fudbalski sajt www.easportsfootball.com je dizajniran sa željom da brzo postane glavna odrednica svih fudbalskih i EA SPORTS fanova, koji žele da kroz međusobnu interakciju postanu deo vodeće svetske gejmerske fudbalske zajednice. Korisnici će moći da prate statistike, dođu do važnih informacija vezanih za EA Sports fudbalske igre, razmenjuju video snimke i učestvuju u turnirima i on-line ligama sa drugim igračima širom sveta. Ovaj sajt je razvijen na pet jezika i svakodnevno će biti osvežavan novim sadržajima, snimcima i mogućnostima, što će sigurno motivisati fanove da ga često posećuju.

Leave a Reply