Video igre

2014 FIFA World Cup samo za PS3 i Xbox 360!

EA Sports otkrio je danas veliki broj detalja vezanih za 2014 FIFa World Cup Brazil, a najinteresantnije je svakako to što će se ovo ostvarenje pojaviti samo za PS3 i Xbox 360.

Da nije u pitanju greška, EA Sports potvrdio je na tviteru rečima kako će se igra pojaviti samo za ova dva sistema jer oni i dalje imaju daleko najviše publike. To znači ne samo da će biti preskočene sve džepne konzole već i next-gen sistemi pa čak i PC. Doduše, vlasnici Xbox One i PS4 dobiće sadržaj vezan za svetsko prvenstvo, ali samo u okviru FIFA Ultimate Team moda. 2014 FIFA World Cup definitivno će biti samostalna igra koja će se prodavati po punoj ceni što je po nama ipak bolje rešenje, kad znamo kako je katastrofalno ispao DLC za Euro 2012.

fwc-2014

EA najavljuje da će se u igri naći sve reprezentacija sveta koje su učestvovale u kvalifikacijama (203 od ukupno 208 članica FIFA), 7469 gigrača, 19 pravih selektora, 21 novi stadion i 12 stadiona i svih 12 stadiona u Brazilu na kojima će se igrati utakmice narednog leta. Osim prenošenja atmosfere najvećeg planetarnog sportskog spektakla, EA Sports najavljuje i poboljšanja vezana za gejmplej koja uključuju veću kontrolu nad loptom uz dodatne driblinge, nove animacije dodavanja i taktičke inovacije. Igra je u prodaji od 15. aprila.

Leave a Reply