Video igre

“Advanced Warfare” odlično optimizovan, 6GB RAM je realan zahtev

Activision je obećao kako će novi Call of Duty za PC biti mnogo bolje optimizovan od svog prethodnika a tehnička analiza koju je uradio portal Dark Side of Gaming to i potvrđuje.

 

Najvažniji zaključci koji su doneti jeste da Advanced Warfare realno zahteva 6GB RAM jer sama igra angažuje više od 3.6GB memorije što u prevodu znači da bi igra užasno radi sa samo 4GB memorije, odnosno uz vrlo česta kočenja.

cod

 

Sa veselije strane, noviji dual core procesor je sasvim dovoljan minimum a ukoliko imate problema sa FPSom, redom se savetuje isključivanje senki, SSAO, MDAO, Subsurface Scattering i Dynamic Light Limit.

s1 sp64 ship 2014 11 03 17 18 33 81 Tehnička analiza: Advanced Warfare odlično optimizovan, 6GB RAM je realan zahtev

 

Opšti utisci o grafici su pozitivni iako se očigledno najviše pažnje posvetilo likovima zbog čega nekad okruženja pate, što je najviše izraženo kroz teksture niže rezolucije. Sve u svemu, čini se da je Activision odnosno Sledgehammer kao razvojni tim bio vrlo korektan prema PC igračima ovog puta.

One thought on ““Advanced Warfare” odlično optimizovan, 6GB RAM je realan zahtev

  1. milivoj pejin

    pre vise godina, objavili ste clanak ,da su rusi proizveli relativno malu opremu kojom se iz elektrinog polja vazduha na neki nacin skladisti elektricitet koji se moze koristiti cak i u domacinstvima ,pa vas molim, da ponovite taj clanak ako je izvodljivo !!!unapred hvala !

Leave a Reply