ASUS_Gaming_Festival_2012_166
Video igre

ASUS Gaming Challenge uskoro u Delta City-u

ASUS Gaming Challenge, kao najveći gaming događaj na našim prostorima, održaće se 7. 8. i 9. juna ove godine u tržnom centru Delta City u Beogradu, između 10 i 20h svakog  dana. Glavni partner i jedan od sponzora pored ASUS-a je i WinWin, najveći maloprodajni lanac u Srbiji. Tu će se naći Nvidia, Intel, KGB igraonica i dosta drug partnera sa kojim će ceo događaj biti još interesantniji.

ASUS_Gaming_Festival_2012_166

Takmičarski turniri na samom događaju uključuju igre Dota 2, World of Tanks i Pro Evolution Soccer 2013 za starije učesnike, dok mlađe očekuju takmičenja u igrama Beyblade, Skylanders i LEGO. Pobednike očekuju vredne novčane i robne nagrade, a ostali učesnici i posetioci su pozvani da se pridruže i osvoje nagrade u Free-for-All mečevima koji će se održati u pauzama između zvaničnih turnira.

 

Za one istinske hardveraše spremljena su overklok takmičenje između 4 najbolja overkokera našeg regiona, a biće tu i DJ-evi koji će  zabavljati prisutne tokom pomenuta tri dana.  Prijave i sve informacije za učešće u takmičarskom gaming delu možete da pošaljete na: [email protected]

Leave a Reply