ASUS  OC Showdown 2015 Extreme series,
Video igre

ASUS Republic of Gamers najavljuje OC Showdown 2015 Extreme Series R2

Drugo kolo takmičenja u subzero overklokovanju trajaće od 17.04.2015. do 18.05.2015.

ASUS Republic of Gamers (ROG) danas je najavio drugo kolo globalnog takmičenja u overklokovanju, OC Showdown 2015 Extreme series, u kojem učestvuju ekstremni overklokeri uz primenu subzero sistema hlađenja kako bi ostvarili najekstremnije rezultate.

ASUS  OC Showdown 2015 Extreme series,

ASUS OC Showdown 2015 Extreme series,

ROG OC Showdown 2015 se organizuje u dve serije – Formula i Extreme – svaka podeljena u tri kola. U kooperaciji sa HWBOT.org i partnerima takmičenja Intel®, G.Skill, Enermax i Extreme Cooling Components (8ECC), ROG sada poziva subzero overklokere da se pripreme i podnesu svoje prijave za drugo kolo takmičenja u Extreme seriji. Takmičenje će se održati u periodu od 17.04.2015. do 18.05.2015. Takmičari će se boriti za mnoge vredne nagrade uključujući NVIDIA® GeForce® GTX Titan X i ASUS Strix GTX 980 grafičke karte, ROG Rampage V Extreme X99 matičnu ploču, ROG Maximus VII Formula Z97 matičnu ploču, ROG premium Enthusiast SLI Bridge i opremu za hlađenje tečnim azotom (LN2) u vrednosti od 1000USD.

Partneri takmičenja nude mnoge uzbudljive nagrade uključujući najnovije procesore, high-speed DDR4 memorije, napredna napajanja (PSUs) i kitove za vodeno hlađenje. ASUS ROG će takođe organizovati nasumično izvlačenje nagrada tokom takmičenja kako bi se osiguralo da svi entuzijasti imaju šansu da osvoje brendiranu opremu i gedžete.

 


 

Tri kruga overklokovanja bez ograničenja

OC Showdown 2015 Extreme seriija je namenjena overklokerima koji koriste subzero opremu kako bi postigli ekstremne rezultate. Bez ograničenja u pogledu opreme za hlađenje, takmičari Extreme serije daje se sloboda da koriste opremu koju izaberu kao što su sistemi hlađenja na bazi suvog leda ili tečnog azota.

Učešće u Extreme seriji podrazumeva korišćenje neke od ASUS, ASUS ROG ili ASUS TUF Z97 ili X99 matičnih ploča. Za 3D benčmarking overklokeri takođe moraju koristiti ASUS, ASUS ROG ili ASUS Stix grafičke karte. Puna pravila takmičenja u Extreme seriji dostupna su na  http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_extreme_r2.

Drugo kolo OC Showdown 2015 Extreme serije postavlja pred takmičare izazov da ostvare rezultate dostojne HWBOT.org Elite i Extreme lige, rezervisane za najbolje overklokere na svetu. Da bi se ostvarili vrhunski rezultati u sva tri kola potrebno je veliko umeće u overklokovanju. Rezultati se mere korišćenjem Maxxmem Read Bandwidth, 3Dmark Fire Strike Physics i Unigine Heaven softvera.

Pobednik prvog kola Extreme serije Dancop, iz Nemačke, postigao je 1613 markova na XTU 4 x cores i 14.3 poena na Cinebench R11.5 4 x cores testovima. Za postizanje ovih neverovatnih rezultata koristio je Maximus VII Impact matičnu ploču.

Pripremite se za drugo kolo Formula serije

Entuzijasti i overklokeri amateri koji vole da rade samo sa vazdušnim i vodenim hlađenjem, pripremite se za drugo kolo OC Showdown 2015 Formula serije koje će se održati od 19.06.2015. do 20.07.2015. Za takmičenje u Formula seriji potrebno je koristiti ASUS, ASUS ROG ili ASUS TUF matične ploče iz Z87, Z97 ili X99 serije.

Kao i u OC Showdown 2015 Extreme seriji, za 3D benčmarking, učesnici Formula serije moraju koristiti neku od ASUS, ASUS ROG ili ASUS Strix grafičkih karti. Puna pravila takmičenja u Formula seriji dostupna su na http://oc-esports.io/#!/series/rog/rog_ocs_formula/.

Leave a Reply