Video igre

Avgustovski Screenfun

Da li je Deus Ex: Human Revolution zaista bolji od seksa? ScreenFun daje odgovor u najnovijem broju!

Avgustovski broj ScreenFuna donosi veliki preview igre koja samo što nije izašla. Deus Ex donosi revoluciju tela, duha i vašeg mehaničkog uha! Pročitajte naše utiske o akcionoj igri sezone.

ScreenFun #75 predstavlja vam zaista veliki broj igara koji su sve sami hitovi: CoD: Modern Warfare 3Prototype 2Assassin’s Creed: Revelations,Mass Effect 3 (na 4 strane) i Hitman: Absolution. Nije loš izbor igara za rubriku Preview, zar ne?

Novi broj ScreenFuna donosi i specijalni članak o alternativnoj istoriji koja bi se dogodila da su je pisale video-igre. Proverite da li je zaista Ezio izmislio belu kafu i kako su sa pojavom Lare Kroft izumrle retke vrste velikih mačaka.

Ako vas interesuje šta dobijate sa Crysis 2 Ultra Upgrade patchom pročitajte članak u ScreenFuna a ako želite da proverite koje su to najbrutalnije igara koje su izazvale najviše kontroverzi – imamo takođe tekst za vas.

Ljubitelje EVE Online i oni koji će to postati zainteresovaće članak EVE ili život koji govori o tome koliko uticaja ima ova igra na realan život i da li je ovaj MMO ustvari realnost.

ScreenFun broj 75 donosi i testove sledećih igara: Alice: Madness Returns, Battle vs. Chess, Duke Nukem Forever, Dungeon Siege IIIFEAR 3inFamous 2, Red Faction: ArmagedonShadows of the DamnedSSF IV: Arcade Edition, Wii Play Motion i Zelda: Ocarina of Time 3D. A tu su i mini-opisi igara: Virtua Tennis 4, Transformers: Dark of the Moon, Cars 2, Magic the Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012 i The Legend of Heroes: Trails in the Sky.

Ako volite da šaljete SMS-ove, i ovom prilikom možete da osvojite Sony PSP a kao utešna nagrada tu su čak tri postera u ovom broju: Deus Ex: Human Revolution, Supet Street Fighter IV: Arcade Edition i Shadows of the Damned.

Avgustovski ScreenFun #75 je u prodaji od 15. jula na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Leave a Reply