Video igre

Bravo Screenfun gejmerski turnir

Poziv za sve FIFA golgetere: prijavite se, pobedite i osvojite vredne poklone. Magazin Bravo ScreenFun organizuje svoj prvi turnir!

Ukoliko ste ljubitelj video igara i magazina ScreenFun ili samo želite da se dobro provedete, pridružite nam se u subotu, 14. marta, u igraonici Crypton Planet (Delta City) u Beogradu sa početkom od 12 sati. Na prvom Bravo ScreenFun turniru igraće se video igra FIFA 09 na PlayStation 3 platformi.

Na raspolaganju će biti deset konzola na kojima će se učesnici takmičiti po sistemu knock-out eliminacija. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite kupon koji se nalazi na 37. strani magayina i pošaljete ga na adresu: Bravo ScreenFun,Temerinska 102, 21000 Novi Sad.

Broj učesnika na turniru ograničenje na 100, a oni će biti izabrani nasumičnim izvlačenjem kupona iz “bubnja”. Ukoliko budete izvučeni i samim tim se kvaIifikujete da igrate na turniru, javiće vam se neko iz redakcije ScreenFuna putem telefona ili e-maila.

Proces registracije biće završen tako što ćete se prijaviti na štandu Crypton Planet igraonice na dan takmičenja. Cena registracije učesnika iznosiće 200 dinara i plaća se na licu mesta. Za pobednika ScreenFun turnira obezbeđenisu vredni pokloni koje daruju sponzori turnira: ComTrade Shop, CTComputers, Extreme CCi ExEcentar.

Za dobro raspoloženje i osveženje igrača biće zadužena Fanta – oficijeino piće turnira. Tokom trajanja turnira učesnici i posetici moći će da isprobaju najnoviju ekskluzivnu igru za PlayStation 3 pod imenom Killzone 2. Osetite maestrainu grafiku ove igre na velikim LCD televizorima! Razgibajte palčeve, stavite osmeh na lice i dođite na prvi ScreenFun turnir.

Leave a Reply