Video igre

Crytek detaljno predstavio PC verziju igre “Ryse”

Crytek je voljan da dokaže kako PC port njihove dosadašnje Xbox One ekskluzive nije samo način da se na brzinu uzme novac već da je ova nova verzija zaista pažljivo rekonstruisana.

Najveći aduti svakako su činjenice da vizuelno i inače impresivni Ryse izgleda još bolje na PCju kao i da je igra oslobođena mikrotransakcija prisutnih u Xbox One kodu.

Crytek_Ryse_Son_of_Rome_Oswald_Screenshot

Crytek u prvi plan stavlja podršku za 4K rezolucije ali i navodi kako fps nije zaključan na 30 kao na konzoli, iako taj limit možete postaviti ako to želite.

Dobra vest za igrače sa slabijim konfiguracijama jeste da igra poseduje ogroman broj opcija za podešavanje kvaliteta grafike tako da igru možete prilagoditi svom hardveru. Osim toga, potvrđeno je i da će svi DLCovi od starta biti u PC verziji uključujući i mape kojih je bilo samo u specijalnoj verziji igre na konzoli. Ryse je u prodaji od 10. oktobra a svi koji ga nabave u pretprodaji dobijaju i soundtrack koji je snimio Mađarski simfonijski orkestar. A kako izgleda poređenje PC i Xbox One verzije igre, pogledajte u video iznad!

Leave a Reply