Video igre

DayZ prodat u 1,7 miliona primeraka!

Izgleda da Bohemia Interactive pametno koristi desetine miliona dolara zarađenih od igrača za alpha verziju igre DayZ, pa je kompanija objavila kako je kreirala novi studio – Bohemia Interactive Slovakia.

Ovaj tim sastavljen od 25 ljudi koji su nekad radili u u uspešnom slovačkom studiju Cauldron radiće isključivo na DayZju, sve kako bi on što pre došao do finalne faze razvoja. Osim te informacije, autor igre Dean Hall saopštio je i kakva poboljšanja igrači mogu očekivati narednih meseci.

day z

 

U sledećim apdejtima poradiće se na AIju, biće dodat novi pištolj kao i bolja simulacija fizike, što će biti značajno ukoliko igrač padne ili ako vučete onesvešćene ili mrtve ljude. Osim tog u bližoj budućnosti možemo očekivati šest novih vrsta životinja ali i sneg i maglu.

Nešto kasnije, tj. pred jesen, očekuju nas AK47 i još životinja, a uz sebe kao saveznike možete imati pasa ili konja. Hall se nada kako će igrati dobiti podršku za modovanje, Steam Workshop integracije i achievemente. Takođe, radi se i na sistemu za uzgajanje jestivih biljaka.

Leave a Reply