Dragon-Age-Inquisition
Video igre

Dragon Age: Inquisition – nove informacije

U novom broju časopisa GameInformer pojavilo se dosta informacija vezanih za novu igru u Dragon Age serijalu, a u razvojnom timu tvrde da su slušali želje igrača.

PC igračima tako je obećano da će Inquisition imati puno podršku za miša i tastaturu, a kad je reč o tehničkim detaljima, potvrđeno je da se koristi Frostbite 3 endžin, koji je vrlo pogodan za prikaz otvorenog prostora. Sadržinski, igra će biti ista u svim verzijama ali će naravno biti najlepša u next-gen verzijama, koje osim PS4 i Xbox One podrazumevaju i PC. Po svemu sudeću igra će imati i multiplejer – to nije direktno rečeno, ali BioWare kako je vrlo zadovoljan reakcijama igrača na Mass Effect 3 multiplejer.

Dragon-Age-Inquisition

Igračima će inače biti ponuđene tri rase (čovek, elf i patuljak) i tri klase (warrior, rouge i mage), uz mogućnost izbora pola. Svoj junaka vodićemo kroz ogromne lokacije i nekoliko različitih oblasti, a ovog puta neće biti ponavljajućih okruženja. Dragon Age: Inquisition očekujemo tokom 2014. godine za PC, PS4, Xbox One, PS3 i Xbox 360.

Leave a Reply