Video igre

Epic najavljuje besplatni Unreal Tournament!

Epic Games najavio je sledeću Unreal Tournament igru koja će biti besplatna a kako to uvek izaziva nepoverenje igrača, lider projekta Steve Polge pokušao je da objasni šta se tačno dešava.

“Nama se ovaj model dopada jer je on vrlo velikodušan. On nam omogućava da uradimo dobru stvar za zajednicu a sa druge strane time smo i mi kao Epic ali i igrači na istoj strani u vezi onoga što želimo da postignemo.

Unreal-Tournament-3

 

Marketplace za Unreal Tournament biće proširenje Unreal Engine marketplacea a koje ćete videti kako se uobličava svakim apdejtom Unreal 4 endžina”, objašnjava Polge.

“Kako bi mod zajednica bila uspešna, mi prvo moramo da napravimo dobru igru koja će se dopasti velikom broju ljudi. Radićemo zajedno sa moderima kako bismo podržali njihove potrebe i potrudićemo se da njihove radove igrači lako otkriju.” Kako će igra biti besplatna, Epic namerava da novac zarađuje tako što će od modera koji budu prodavali svoje kreacije poput mapa uzimati procenat. Ova ideja deluje interesantno ali ostaje da vidimo hoće li biti uspešna.

Leave a Reply