Video igre

Februarski broj magazina “ScreenFun”

Kralj nije mrtav! Živeo kralj! Najnoviji broj ScreenFuna donosi ekskluzivni preview igre Duke Nukem: Forever i proverava kako će se legenda snaći u novom milenijumu. Duke Nukem će sigurno obeležiti period pred nama ali smo napravili i retrospektivnu prethodne godine. Saznajte koja je igra ponela laskavu titulu ScreenFun Igra godine 2010 i koje igre su najbolje po platformama.

Početak godine je odličan period za pregled hitova koji nas čekaju u 2011. pa su se tako na spisku našli:  Crysis 2FEAR3Dead Space 2Deus ExMortal KombatPortal 2Killzone 3 (sa posterom) i mnoge druge. Posebno pažnju naslovima koje se očekuju u ovoj godini posvetili su igrama Shift 2 UnleashedBatman: Arkham CityDirt 3Uncharted 3Bioshock: Infitiny od koje se zaista očekujem puno.

Prethodni mesec doneo je puno dobrih igara pa su se na testu našli: World of Warcraft: Cataclysm(sa posterom) Back to the Future: It’s about time, Battlefield Bad Company 2: VietnamCastle Crashers, Crash Time 4: The Syndicate, EA Sports Active 2Mario Sports MixSuper Meat Boy, Tron Evolution, Winter Sports 2011. Tu su i mini-opisi igara: The Sims 3: Late Night, Bomberman Live: Battlefest i Street Hoop, Mario All-Stars Limited Edition i Michael Jackon: The Experience.

U ovom broju naći ćete i članak “Palac dole za igre bolje” u kojem redakciaj obrađuje stvari koje zauvek moraju nestati iz video-igara.

Februarski broj ScreenFuna donosi test grafičke kartice Nvidia GTX570 a pitali su  i pobednika Survivora Andreja Maričića koje bi igre poneo na pusto ostrvo. ScreenFun vam i dalje poklanja super nagrade! Ovoga puta, možete osvojiti Sony PSP konzolu ali i igre EA Sports Active 2.0 da nam budete fit.

Februarski ScreenFun #69 je u prodaji od 15. januara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Leave a Reply