Video igre

FIFA 15 demo stiže danas

Glasine su bile tačne – EA Sports noćas je potvrdio da će se FIFA 15 demo pojaviti danas i sutra i to za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Problem je što ove godine ne znamo tačan tajming a EA Sports samo je najavio da to zavisi od sisteme na kom se igramo kao i od regiona u kom se nalazimo.

Najbolje su ovog puta prošli vlasnici Xbox One s obzirom da su demo dobili još noćas, a to nam makar pruža uvid u ono što nas čeka na PCju. Veličina demoa na konzoli je 3.07 gigabajta (za očekivati je da on ne bude manji na PCju) a on sadrži osam timova (Borusija Dortmund, Napoli, PSŽ, Barselona, Boka Juniors, Čelsi, Mančester Siti i Liverpul) kao i jedan stadion, Enfild.

Prvi utisci igrača su fenomenalni – više njih potvrdio je da se ove godine oseća mnogo veća razlika između samih igrača kao i načina na koji igraju timovi a pominje se i mnogo sitnih detalja, poput degradacije travnate podloge, apsolutno fenomenalne atmosfere na stadionima kao i činjenice da se navijači čak različito oblače u različitim vremenskim prilikama. Navodi se i da je broj faulova koje čini AI osetno veći (i realističniji) što znači da prilike iz slobodnih udaraca više neće biti tako retke, nadamo se.

Da li se demo pojavio za PC možete pratiti ovde a iako ne znamo tačno vreme, sećamo se da se on prošle godine pojavio u prepodnevnim satima.

Leave a Reply