Video igre

GeForce Experience i Maxwell arhitektura unapređuju gejming

Kompanija NVIDIA koja se tradicionalno vezuje za grafičke procesore je ove nedelje u Beogradu predstavila GPU-ove sa novom Maxwell arhitekturom dizajniranom da obezbedi potpuno novi vizuelni doživljaj ne samo gejmerima, već i mobilnim entuzijastama i zaljubljenicima u automobile.

Svi proizvodi ove kompanije povezani su u aplikaciju koja se zove GeForce Experience. Ova aplikacija se preuzima besplatno i dizajnirana je tako da optimizuje performanse igara i omogući korisnicima da snime svoju igru na servise kao što je Twitch.

gejming

GeForce Experience aplikacija koristi GPU unutar desktop i mobilnih računara kako bi ubrzala druge aplikacije koje obično zahtevaju dodatne uređaje i kojima je potrebno više snage za pokretanje. Takođe, ona funkcioniše bez narušavanja vizuelnog iskustva i postavlja sve funkcije na jedno mesto.

IGI 7714 Resizer 1200 1024x680 GeForce Experience i Maxwell arhiterktura unapređuju gejming IGI 7725 Resizer 1200 1024x680 GeForce Experience i Maxwell arhiterktura unapređuju gejming

Čini se kao da ova kompanija iz Santa Klare razvija različite tehnologije i karakteristike koje će dovoditi korisnike GeForce-a na platformu koja se konstantno širi i unapređuje u skladu sa karakteristikama koje GeForce nudi.
Prisutni su imali priliku da pogledaju kako radi jedan desktop PC specijalno dizajniran za gejming entuzijaste. Ovaj računar je posedovao GeForce Experience i bio je povezan na G-Sync monitor. Takav jedan paket na najbolji način objašnjava pristup kompanije NVIDIA gejmingu i treba ga uskoro očekivati i u Srbiji.

Leave a Reply