Video igre

Gejmplej duel: FIFA 15 ili PES 2015, odlučite sami! (Video)

Večiti derbi između PES i FIFA serijala nastavlja se i ove godine ali zahvaljujući snimcima kompletnih utakmicama sad možemo steći realniju sliku koja nam se od ovih igara više dopada.

Sa jedne strane, do nas je došao video iz next-gen verzije FIFA 15 gde pratimo duel Liverpula i Mančester Sitija (koji se gle čuda, u stvarnosti igra večeras!) dok u PESu može ispratiti duel između Brazila i Nemačke.

 

PES zbog brzine i tečnijih pasova deluje pomalo arkadnije ali ne treba smetnuti s uma da je ova igra na prilično iznenađenje osvojila titulu najboljeg sportskog naslova na Gamescomu.

Ono što takođe možemo videti jeste kako su obe igre modifikovale svoje taktičke ekrane kao i da je porađeno na samoj prezentaciji. U tome je posebno daleko otišla FIFA 15 pa u igri možemo primetiti grafike koji su preneseni iz stvarnosti, kao i odlično animirane navijače i uvod u meč. Naravno, konačan utisak dobićemo tek kad pune verzije igre dođu do nas, ali gledajući ove dve utakmice, koji naslov vas više privlači?

Leave a Reply