gta-y
Video igre

GTA V mnogo brža i realističnija igra od svojih prethodnika

Predsednik kompanije Rockstar North, Leslie Benzies, potvrdio je da će GTA V od starta biti izuzetno brza igra i da će taj tempo zadržati do samog kraja.

Upoređujući GTA V sa svojim prethodnikom, Benzies je primetio: “Mislim da smo tad koristili pravu strategiju za priču koju smo želeli da ispričamo, ali to nećemo uraditi ovog puta. Danas želimo da iznenadimo ljude intenzivnim misijama od samog starta. Tempo je mnogo brži nego u prethodnicima. Od starta, želeli smo da pokažemo novu igračku mehaniku dok usput kreiramo intenzivan, akcijom nabijen gejmplej, kako bismo zadobili pažnju igrača. Setite se uvek da tri glavna lika žive u Los Santosu i njegovom okruženju. Oni nisu pridošlice kao što su bili Niko ili Tommy Vercetti ili ljudi koji se vraćaju posle dugog odsustva, kao što je bio slučaj sa CJem.”

gta-y

On takođe napominje i kako nećemo od starta voditi sve glavne junake, već ćemo ih lagano upoznavati. Benzies navodi i da u igri ne treba da očekujemo ludačke scene, kakve viđamo recimo u Saint’s Row serijalu, pa i u nekim ranijim GTA igrama. Po njegovim rečima, sve misije rađene su tako da izgledaju što je moguće realističnije.

Leave a Reply