Video igre

GTA V novosti: Britanci potvrđuju datum izlaska igre

Rockstar Games drži next-gen verziju GTA V podalje od očiju javnosti ali očigledno je da se osim grafičkih poboljšanja pripremaju izmene i na drugim poljima.

Kako je objavila slavna manekenka Cara Delevingne koja je bila voditeljka Non Stop Pop radio stanice u GTA V, ona je ovih dana ponovo posetila Rockstar Games a sve kako bi snimila nove linije za novu verziju igre. Doduše, misterija ostaje da li će program biti osvežen samo njenim monolozima ili nas očekuju i izmene kad je reč o izboru pesama.

GTA 5 UK distributor date 600x382 GTA V novosti: Britanci potvrđuju datum izlaska igre, Rockstar osvežava radio stanice!

Misterije sve manje ima kad je reč o datumu izlaska igre – britanski distributer Take-Two igara, Gem Distribution tako je objavio kako će igra biti u prodaji 14. novembra a kako je u pitanju petak, dan kad tradicionalno počinje prodaja novih igara u Evropi. Doduše, ovaj datum ubrzo je uklonjen ali sve to se uklapa u informacije koje su objavili neki drugi prodajni lanci širom sveta, o čemu smo već pisali.

Leave a Reply