Video igre

GTA V u pola cene?

Grand Theft Auto V” za PC konačno je u pretprodaji ali njegova cena iznosi 60 evra što za naše uslove nije nimalo pristupačno. Ipak, postoje načini da ovaj naslov nabavite po povoljnijoj ceni.

Najsigurnije rešenje jeste nabavka preko sajta Kinguin gde će vas igra izađi oko 47 evra koji igre prodaje u sve zemlje sveta. Naravno, u pitanju je digitalna kopija za koju ćete ključ dobiti 23. marta, dan pred izlazak kad će verovatno biti omogućen i preload, odnosno mogućnost preuzimanja igre pre njene aktivacije.

Drugo rešenje malo je komplikovanije ali omogućava da se igra nabavi već za 30 evra a podrazumeva odlazak na sajt http://steamtrades.com/. Kao što znamo, Valve se na sve načine trudi da zaustavi preprodavce pa zbog toga Rusi više ne mogu da prodaju igre ostatku sveta ali očigledno postoje novi izvori (Kinezi?) koji nekako zaobilaze čitavu stvar. Nabavka GTA V u pretprodaji čini nam se kao dobra ideja ukoliko volite ovaj serijal – Rockstar Games sigurno neće obarati cenu u skorije vreme niti će se ona naći na standardnim Steam popustima.

Leave a Reply