Guitar Hero Live
Video igre

“Guitar Hero” sa novim popularnim muzičkim numerama

Activision je najavio nastavak popularne franšize Guitar Hero a sa njim i deo pesama koje ćemo moći da sviramo.

Novi Guitar Hero koji će se zvati Live stiže nam za PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Wii U i Xbox 360 a ovo je deo pesama koje će se u njemu naći:

  • Pantera – “Cowboys From Hell”
  • Judas Priest – “Breaking the Law”
  • Alter Bridge – “Cry of Achilles”
  • Rage Against the Machine – “Guerrilla Radio”
  • Red Hot Chili Peppers – “Higher Ground”
  • Sleigh Bells – “Bitter Rivals”
  • System of a Down – “Chop Suey!”
  • Black Veil Brides – “In The End”
  • The Pretty Reckless – “Going to Hell”
  • Broken Bells – “Leave it Alone”
  • Alt-J – “Left Hand Free”
Guitar Hero Live

Guitar Hero Live

  • The Rolling Stones – “Paint it Black”
  • My Chemical Romance – “Na Na Na”
  • Fall Out Boy – “My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up)”
  • Green Day – “Nuclear Family”
  • Pierce the Veil – “King for a Day (feat. Kellin Quinn)”
  • Blitz Kids – “Sometimes”
  • The Black Keys – “Gold on the Ceiling”
  • The Killers – “When You Were Young”
  • Gary Clark Jr. – “Don’t Owe You a Thang”
  • The War on Drugs – “Under The Pressure”
  • The Lumineers – “Ho Hey”
  • Ed Sheeran – “Sing”
  • Skrillex – “Bangarang”

Leave a Reply