Video igre

Igrači uložili više od 500.000 evra u Project CARS

Slightly Mad Studios (Need for Speed Shift, Shift 2: Unleashed) prikupio je od igrača pola miliona dolara za svoj neverovatno ambiciozni projekat.

Od oktobra je čak 40.000 igrača postalo deo ovog projekta tako što je u njega uložilo 10 ili više evra, pa je trenutna cifra prešla 550.000 evra. “Ovo je revolucija u razvoju igre i finansiranju. To omogućava razvojnim timovima da naprave igru kakvu žele, bez pritiska izdavača”.

Zbog čega nas Project CARS toliko impresionira? Zato što je ovo igra u čijem razvoju i sami možete učestvovati! Uplatom od 10 evra, svakog prvog petka u mesecu dobijate najnoviju verziju igre, a za 25 evra nova verzija vam stiže svake nedelje.

null

Kao što možete videti na slikama, CARS je već u ovom trenutku daleko najlepša simulacija vožnje na svetu – u pojedinim momentima, fotorealizam je zaista blizu, iako grafički endžin još nije završen.

Treba reći i da razvojni tim planira vrlo bogatu karijeru u kojoj ćete moći da se okušate u kartingu, vožnji turističkih automobila, relija pa čak i Formule 1. Igra će se pojaviti na leto 2013. godine za PC i aktuelnu generaciju konzola.

null

Leave a Reply