Video igre

Igračke novosti iz Extreme-a

Noviteti za nedelju od 22. do 28. septembra iz Extreme-a na polju igara.

Pure – trkačka igra sa stilom. Do sada neviđena kombinacija brzine i akrobatskih vratolomija koje izvode vozači popularnih Quadova. Sve to praćeno sjajnom grafikom i briljantno prikazanim lokacijama koje su dušu dale za ovu vrstu vožnje.

Crysis Warhead – Michael “Psycho” Sykes je junak ove samostalne ekspanzije Crysisa. Avantura u koju Psycho upada se odvija paralelno sa onom koju je Nomad prošao u originalnoj igri. CryEngine 2 je unapređen i mnogo bolje optimizovan, pa Warhead izgleda i radi bolje od prethodnika. Za one koji vole igre za više igrača tu je Crysis Wars, potpuno nov multilplayer mod.

NHL 09 – NHL sezona 09 upravo počinje, a prva na led izlazi verzija za PS3. Sjajna simulacija je bolja nego ikada, a dodati su novi Be a Pro mod, nove taktike, potpuno je unapređen engine koji kontroliše sudare među igračima, a tu su i novi potezi i retro sistem kontrola. Ova sezona je i stota godina postojanja Montreal Canadiensa, pa je u igru ubačen i tim sastavljen od najboljih igrača ove ekipe svih vremena.

Leave a Reply