Video igre

Igrajte domaću igricu “Awakening of Towers”!

Awakening of Towers je najnovija igra koja nam dolazi iz COFA Games studija i njeno lansiranje će prethoditi Alfa testu Awakenig of Heroes igre, koja je svakako glavni projekat ovog beogradskog tima za razvoj video igara.

AoT igračima omogućava svojevrsno zagrevanje za mnogo kompleksniji AoH, koji je najavljen kao prva MOBA igra na ovim prostorima i čije alfa testiranje očekujemo krajem aprila. Igrajući Awakening of Towers, imaćete priliku da premijerno vidite dizajn i heroje iz AoH igre ali iz uvrnute perspektive – iz perspektive tornja. Igrači sa najboljim rezultatima biće nagrađeni sa alfa ključevima i Awakening of Heroes majicama.

Pripremite se. Zagrevanje za AoH počinje! Dok čekate alfa testiranje prve domaće MOBA igre, zabavite se uz Awakening of Towers. Iako ova igra koristi AoH dizajn i heroje, ona nudi jedan potpuno originalan pristup MOBA igrama, dodeljujući ulogu glavnog lika tornju koji se ni kriv ni dužan našao u nemilorsdnoj borbi za opstanak.

AOT

“Dok igrači u Awakening of Heroes upravljaju herojima koji uz pomoć miniona imaju zadatak da unište protivnički toranj, u Awakening of Towers ćete dobiti interesantnu mogućnost da budete toranj u borbi protiv heroja”, objašnjava direktor COFA Games-a Nikola Mitić.

Awakening of Towers možete da igrate na Facebook-u. Iako je igra integrisana i sa Oculus Rift-om, što joj daje dodatni kvalitet, ova opcija za sada neće moći da se iskoristi na Facebook-u jer brauzeri još uvek ne podržavaju OR. Zbog toga je u pripremi i ‘stand alone’ verzija, koja će omogućiti igračima da osete virtuelnu realnost igre.

Najboljih 10 igrača AoT igre na nedeljnom nivou osvojiće alfa ključ za testiranje Awakening of Heroes, a pet najboljih, dobiće i majice sa slikom heroja.

Leave a Reply