Video igre

Izašla još jedna Assassin’s Creed igra!

Ubisoft nastavlja da izbacuje Assassin’s Creed igre nesmanjenom žestinom pa će u toku naredna 3-4 meseca biti objavljene četiri nove igre iz serijala i jedno kompilacijsko izdanje.

 

Najnovije poglavlje u serijalu nosi podnaslov Identity a u pitanju je free to play akciona igra za iPad koja će se pogađate, izdržavati mikrostransakcijama. Ovaj naslov već se može nabaviti na Novom Zelandu i u Australiji a u ostatak sveta stiže početkom 2015. godine.

ac

Na igri inače radi Ubisoft Blu Byte, nemački ogranak firme do sad najpoznatiji pod Settlersima i Anno serijalima. Kako stvari stoje, igra je ponovo smeštena u renesansnu Italiju i vreme u kom je živeo voljeni Ezio Auditore mada od njega za sad nema ni traga ni glasa. Levelovanje asasina donosiće vam novi skil poene ali kao što pretpostavljate, potrebno je da prođe dosta vremena u stvarnosti kako bi se napredak ostvario. Alternativa će naravno biti kupovina novčića pravim novcem kako bi se proces ubrzao. Ima li zainteresovanih među našim igračima?

Leave a Reply